BusRacangultekn

Nimic nu țipă „clasic” ca butoanele pure. Dacă te-ai săturat de aceeași rochie veche, încearcă cămașa cu buton supradimensionată și pantaloni liberi sau blugi pentru primăvara viitoare. Arată mișto, confortabil și elegant.

Suntem încântați de primirea tendințelor de modă primăvara 2022. Sentimentul de a îmbrăca chiar și cel mai modest magazin alimentar săptămânal, perspectiva pentru primăvara 22 este un timp și un loc pentru a fi extraordinar, dar există încă o cerere puternică și o nevoie de un stil minimalist, simplu , luxos, dar totuși arată șic, poți servi într -un timp scurt.

98.c_project

Kendall Jenner a fost conceput de Dani Michelle The Row SS21

Cămașă de bumbac supradimensionată de H&M

Cămașa supradimensionată este o piesă obligatorie în acest moment, inspirată de Gigi Hadid, Kendall Jenner și alți bloggeri de stil au făcut o tendință din nou, fie că o arată pe stradă, cu un buton în jos și un vârf de cultură sau până la aeroport în blugi skinny.

98.c_project

Dar stilul unei cămăși supradimensionate poate fi dificil, deoarece nimeni nu vrea să pară că se vor culca. Mai jos, am rotunjit cum să stilăm o cămașă supradimensionată într -un mod diferit inspirat de bloggerii noștri preferați. Indiferent dacă furați cămașa unui iubit sau cumpărați o nouă cămașă colorată cu contrast, există o mulțime de moduri diferite de a stila această tendință.

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Shein Solid Button prin bluză

Derulați mai jos și vă inspirați de ei și ne alegem preferatele pentru a face cumpărături;

Majamarko7

Rochie de cămașă mini twill de Forever 21

Shein Solid Drop Solut Bluză longline

lauravanessa_w

Shein Solid Solid Drop Himlow Buton în sus Bluză

Laurajadestone

Vezi si

Magazin și stil, moda de primăvară
Aceste aspecte de ținute te vor inspira pentru weekend în primăvara acestui an

Butonați cu butonul de umăr în sus de Shein

Bluză de buzunar cu picături pinstipate cu pintă pintă

Bluză de umăr cu picătură de buzunar dazy

Bluză de umăr cu picătură de buzunar din buzunar